I feel stupid and contagious

ph:me (ego)
Ahh äntligen är gullet tillbaka var det hör hemma. Kameran har kommit från reparationen. Haha, mamma blev ganska busted idag, hahah snart så är något annat fint också hos mig då.. muahhaha. snart är julen här juuh.
Lucia möte var det idag också. Fuck. Jag kan ju inte sjunga och psalmer är så klart min speciallitet. Not. Nu lite nirvana och sen sovarN. Puss.
♥Emilia

Spit and retrieve cause I give and receive

ph: http://collao.tumblr.com/
Ahh älska alla bilder från collao. love.

Bästa i hela världen

ph:me
Nu på senaste tiden har jag verkligen börja förstå att den bästa människan på jorden måste ju vara min Mamma. Då man var liten var det ju klart att man sa "mamma är bäst i världen" men ju äldre man blir destu mer börjar man visa respektlöshet för den person man en gång sagt att är bäst i världen. Kanske man då borde börja tänka om lite för vad skulle du göra utan din mamma. Hon är den bästa på jorden och hon är den jag älskar.

everybody was kungfu humping

web..
Gaah kamera i miss uuuuu. Nåväl, ingen bra dag alls. Eller jo först tills jag satte mig ner och skulle börja med inlämningsuppgifter. FUCK. Bara jag skulle få en start men nej. Plus att jag har tyska prov imorgon och så får jag ju inte glömma finska uppsatsen, bokpresentationen, religions prov och dethär biologi skitet som skall vara klart tills fredag. Ahhh älska att vara sjuk och missa allt. Meen snart helg, min ända tröst justnu, fredag till bästaste Emma med bästaste Anna och bästaste Elin. Love them. På lördag julmarknad och sen är det ju lilla jul. Can't wait.
Emilia

do i know you


Ahh jag tror jag snart blir galen. Min kamera har ännu inte kommit. Gaah. Och jag vill ha en tatuering nu genast... bläbläblä. Nåväl annors har det varit en fin onsdag. Anna kom igår till mitt och stannade över natten tills idag, sen åkte vi båda iväg till skolan på morgonen. Perus. Skolan var helt okej efter skolan lite chill och sen kom Råttan till mitt. Haha kuuul. Blanco. Poossss
♥Emilia

nobody puts Baby in a corner

Ahh heta killar! Love it. Imorgon skola så nu sova. Förresten har jag ju fått mina skolfoton, tragiskt säger jag bara. En fucking lock mitt i pannan efter att jag har plattat mitt hår i några timmar. Fuckit.

Gingers do have souls

Collage: me. pix: weheartit
Jag vill bli rödhårig helt enkelt. Skulle vilja ha en färg mellan orange/röd/brun.. Frågan är vågar jag färga? Har gjort det en gång förut och då blev det inte som jag ville. Fuck.
♥Emilia

I'm a ninja, bitch.

ph:me on my Mulberry bag.
Prao än en gång och sen efter det ut med Emmy och Emil. Träffade många andra samtidigt också. Alltid lika skoj. Tills man kom hem. Fuck. Imorgon ny dag och mina två sista praodagar har jag i Ekenäs så jag får lite oväxling nog för att jag tror jag kommer jobba skiten ur mig där eftersom chefen sa att de kommit 10 st lådor med last. Sucks. Men nu skins, de gör alltid min dag ännu bättre. TC
♥Emilia

Arkiv

En bild från arkivet. Bilden gör mig lite ledsen skanar kameran..
En likadan som som alltid har det varit. Chill med de bästa och nu lite One tree hill. Loveit. Skall söka fram min godispåse och lägga mig i sängen. Bästa avslutningen på dagen. Fick förresten en kommentar om vilket redigeringsprogram jag fixar mina bilder med, jag använder photoshop, picnik och då jag är som latast windows snabbredigerings program. Ha de gött.
♥ Emilia

RSS 2.0