new year bitches

1: Jag och Emma 2: Dagens outfitta (iphone bilder)
Snart bär det sig åt till Emils. Jeje. Awesome. HA DE GÖTT!

all for one

ph's: tumblr & weheartit collage: me

Imorgon är det Nyår och 2011 har bara varit bäst. Ny människor, partyn, tragedier, lycka, listan kan bara fortsätta. Imorgon har jag påkänn att det kommer vara den bästa kvällen på länge. Emma kommer till mitt övernatt men hos Emils ska det firas med de bästa. Jag är så glad att jag har träffat så goa nya vänner under årets gång. Lycka. Hejdå 2011 och tjena 2012. Hoppas nästa år blir även bättre. TC


I fell in love at the seaside

ph:me (med iphonen)
Jag älskar min iphone, ville bara säga det. Man har nästan glömt bort det andra gullet (kameran) fö jag bara älskar fota med iphonen och använda instagram. Love. Dagens låt: The Kooks - Seaside, även igenkänd som min ringsignal, haha.

Ronald Weasley

ph:me (Harem byxor- Monki)
Myser i mina nya favorit byxor med mina favorit filmer, Harry Potter och min favorit telefon. Idag åkte Anna hem så det känns endå lite tomt. Hon hade varit sen måndag, lika skoj har vi varje gång hon är här. Igår kväll spelade vi monopol jag ownade och vann, stolt som fan! Och imorgon färga Annas hår... med en brödpensel haha. men ha de gött!

In the big city

Dagen har spenderats i storstan Helsingfors. Vi tog bussen, eftersom strömmen gått och det inte gick några tåg. Vidde, Mick, Ville, Anna och Emma joinade. Snart hem.

 


Feel it

Dagen har varit fin. Lekt med min älskade iphone, fått gäster, ätit god mat och kollat film. Snart lite mer harry potter sen sova och njuta av mitt städade rum. Imorgon kommer Anna hit för på tisdag blir det shopping med hela gänget. TC

 


Merry Christmas

Kolla in min nya fotoblogg för inspiration!

En super bra jul har det varit. Bloggar från min ena julklapp, jo min egna IPhone 4s. Loveit. Snart Harry Potter film nr 1/8 som också va en julklapp. Men ha de gött.

 


Be my dreamcatcher

ph: by me

Livet lever. Har så gott som fullt upp. Vänner, uppträdande, skola, julen och musiken fyller mitt liv just nu. Skola imorgon igen. Nice faktiskt, tar det lungt för om två nätter är det min födelsedag och om fem nätter x-mas. Can't wait.
Förra helgen var inte heller så tokig fast jag tog det ganska lungt. Bio och chill med de bästa. Ett uppträdande hade vi också faktiskt i Fiskars. Nu är det bara Brankkis, Karis kyrka, Gymnasiet och Svartå kyrka som är kvar sedan kan man stolt säga att man har medverkat i luciatåget 2011. Nu sova, nati. tc
♥Emilia

Hon kommer med ljus i sin krona


ph:jag
Dag ett av Lucia uppträdande är då över. Det gick super. Sången lite kranglig emellan men annors bra. Nu är det bara skönt att ligga i sängen, ta de lungt och snart sova. Imorgon ny dag och mera sång. Längtar faktiskt, alla trevliga gamla människor man sett idag har spridit med sig glädjen. Love.
(Bilder imorgon, även fast de inte heller är precis bra eftersom min syster tagit dem..Wellwell)

♥Emilia

Ting Tang Walla Walla Bing Bang

ph:me på ett av mina favorit smycken från Grekland.

Har just kommit från kyrkan. Lucia övningar och imorgon gäller det. 13 december, Ulrika blir krönad till Lucia i Karis kyrka. Alla dit och se på henne.
Hade förresten 158 besökaren igår. Funny. Ha de gött.
♥Emilia

quil peapletox

Dålig update javisst, men nuu skall det bli en förbättring.. Snart jul, en vecka och sex dagar jejejeje och om en vecka och tre dagar min födelsedag. Jejejjejej. Längtar som ett litet barn.
Mycket shopping har det varit på sistone också. Saker till både mig och julklappar till andra har inhandlats men allt är ennu inte klart, stress. Imorgon sista övningen inför Lucia som är på tisdagen. Förresten har inte berättat, vackraste Ulrika blev Lucia. Puss på henne. Men nu låttexts övning. Ciao
♥ Emilia

tumblr

FOLLOW ME ON TUMBLR ALSO!  You can enter my tumblr page if you click on the picture or if you click here!
♥ Emilia

hejgej

ph:jag, ett loppisfynd. Loveit.
När jag besökte loppis och skulle föra lite saker dit kom jag även hem med två saker. En underbar tröja med lite glitter och en långkjol, enkel och svart. Loppis e himla roligt att gå i, man kan hitta en massa gött.
Snart ungdomskväll väll? Får se. TC
♥Emilia

RSS 2.0